Ett måste i sommargarderoben är helt klart en klänning. I sommar finns det ett härligt klänningsutbud att välja på. Det finns något för alla smaker, allt från miniklänningar till kaftaner och tunikor. Om du inte är nöjd med din kropp och inte tycker att den passar i klänning ska du veta att alla kroppar passar i klänning. Du ska bära plagg som du gillar och tycker om. Strunta i att klä dig efter din kroppsform och gå istället på känsla. Om du har gått länge med kroppskomplex över exempelvis brösten eller drömmer om att fixa brösten kan det vara en idé att boka en tid för konsultation. Hos Motiva kan du få bra och professionell hjälp. De erbjuder även en ny typ av implantat. En helt ny värld kanske öppnar sig när du har fixat dina bröst. Då kan du känna dig självsäker och bära vilken klänning du vill.

Tips på klänningar som du kan köpa

Om du vill klä dig i någon av sommarens trendfärger är ett tips att välja en grön klänning, gärna en i knallgrönt. En vacker vit klänning är något som alltid funkar och en klänning som du kan använda nästa sommar igen. Vitt är en riktig sommarfärg. Du kan välja en klänning med volangvåder, fickor eller en med öppen rygg. Addera gärna några färgglada accessoarer till den vita klänningen. Alla längder fungerar. Ett av sommarens skönaste plagg är nog kaftanen. Den kan du ha sommarens allra varmaste dagar. Maxa modeuttrycket med mönster och starka färger. Bär gärna en somrig stråhatt till din kaftan. Den är även ett bra skydd mot solens starka strålar. Ett annat plagg som passar till en stråhatt är tunikan. En tunika i lös modell är ett härligt och lättburet plagg. Välj gärna en tunika i en knallig färg som orange som är en av sommarens trendfärger.

Klänningar med puffärm

Puffärmen har tagit modevärlden med storm och är nu trendigare än någonsin. Klänningar med puffärm eller voluminösa ärmar är perfekt att bära i sommar. Den kan du ha till vardags eller till festligare tillfällen. Matcha med sandaler eller klackar beroende på tillfälle. Om du vill maximera glamfaktorn ska du bära en långklänning och matcha med accessoarer och smycken. Volanger på klänningar är också ett väldigt bra alternativ. Välj en volangklänning i pastellfärg, det är en riktig sommardröm.