För att lyckas med en outfit är det inte bara kläderna som spelar roll. Ditt smink som du har på dig bidrar mycket till helheten. Du kan matcha smink och kläder på ett genomtänkt sätt för att få en bra helhet. Det finns massor med smink och sminktekniker. Det gäller bara att hitta smink som passar din stil. När du vill ha en look utöver det vanliga ska du tänka på att din sminkning går i samma linje som dina kläder. Du kan med fördel matcha ögonskuggan med någon färg på dina kläder för att få en bra helhet.

Vida byxor är sommarens plagg

Just nu är modet väldigt rymligt med bland annat byxor med vida ben. Det är väldigt snyggt att bära vida byxor tillsammans med en topp som sitter lite tightare som du också stoppar in i midjan. När du ska bära plagg som är vida nertill är ett tips att ha något snävare upptill eller bära en luftigare topp men markera midjan med ett bälte eller skärp. Det ger dig en snygg figur. I sommar är även randiga tröjor ett stilsäkert tips. En randig tröja kan du matcha med vida byxor, shorts och kjol. En snygg stickad randig tröja kan du även bära under hösten och vinter. Du kan med fördel ha mer än en randig tröja i garderoben.

Pastell och svartvitt

Under sommaren är det väldigt snyggt att bära helvitt. Det finns både snygga set och separata vita plagg att bära. Om du vill bära mer färg är det pudriga pasteller som gäller. Det ger en väldigt snygg men mjuk look. Det är dessutom mer lättburna färger än starka kulörer. Köp ögonskuggor i samma pastellfärger som du har på kläderna. Att bära svart och vitt tillsammans är något av det snyggaste du kan ha på dig. En vit topp och svarta byxor är så enkelt men så snyggt. Du kan enkelt variera från dag till dag när du bär svarta och vita plagg. Till det svartvita modet passar det perfekt att använda svart eller vit kajal för att markera ögonen.