Nu har coronarestriktionerna släppts och det innebär att diverse festligheter står inför dörren. Efter en lång tid med hemmajobb och inga fester kan det vara dags att uppdatera garderoben med säsongens heta modetrender. Hos thernlunds.se kan du shoppa allt till din höst- och vintergarderob. Det finns allt från festkläder till kläder som passar för kontoret. Det finns många kända varumärken att välja och vraka bland.

 

Neongrönt för hela slanten

Du kanske känner dig lite ringrostig när det kommer till partykläder men det finns några bra tips som är baserade på de senaste trenderna. Neongrönt är en trend som passar utmärkt till fest. Du kan bära olika plagg i toner av neongrönt. Det är en färg som verkligen piggar upp i höstmörkret. Om du inte vill bära plagg i neongrönt kan du bära accessoarer i den färgen. Om du vill maximera det neongröna kan du bära något i silver till. Vill du hellre tona ner det neongröna är basfärger som vitt och svart perfekt att matcha med.

Rutigt i svartvitt

En färgkombination som är riktigt trendig i vinter är svartvitt. Om du dessutom bär svartvitt och rutmönstrat kommer trendbarometern att slå i taket. En rutig paljettklänning eller en rutig paljettkavaj är perfekt. En accessoar som är riktigt inne just i höst och vinter är de stora örhängena. Låt örhängena få spela huvudrollen i en outfit. Försök att hitta ett par riktigt unika örhängen för att sticka ut. Festliga fjädrar, stora runda örhängen och strasstenar är helt rätt.

Jeans och klackar eller mjukpunk

Något annat som är perfekt till festen är jeans och klackar. En paljettkavaj till är ett bra val. Strass, kedjor och pärlor är något som livar upp hela outfiten. En annan trend är mjukpunk. Tänk säkerhetsnålar i öronen och grova kängor. En sotad ögonmakeup och nakna läppar är något som verkligen lirar ihop med denna trend. En trend som är motsatsen till punk är westernromantik. Bär gärna en vit blus med ballongärmar och pärlhalsband tillsammans med en silverklänning. Ta inspiration från Lilla huset på prärien. Våga ta ut svängarna när du ska kombinera ihop din partyoutfit.